Januari 2023 - juni 2028

De Garage

500 m² experimenteerruimte in Heverlee: wat zou jij daarmee doen? Avansa is op zoek naar een match om De Garage om te toveren in een nieuwe, zinvolle en prikkelende buurtplek. Ben jij die match?

De Garage basisfoto

Van parking tot ...

Momenteel biedt de riante loods achter de kantoren van Avansa droog onderdak aan fietsen (van het team) en wagens (van de buren). Maar De Garage heeft beslist meer in haar mars.

nieuwe maatschappelijke speelruimte?

We willen graag samen met Leuvenaars en buurtbewoners een nieuwe, zinvolle, sociale en duurzame invulling geven aan deze 500 m² overdekte ruimte.

Laten we de koppen bij elkaar steken!

We starten met een pitch-avond. In het ideale scenario levert dat prima plannen op om samen te verfijnen tot een straf concept voor de buurt en Leuven. Drop hier alvast jouw ideeën!

De Garage | aftrap op 8 maart

Geïnteresseerd om De Garage samen een nieuwe invulling te geven?

  • Heb je al een idee? Kom het dan zeker pitchen op 8 maart.
  • Nog geen concreet voorstel? Ook dan ben je heel welkom. Om de pitches te beluisteren, te bespreken en geïnspireerd te raken.


De Garage in een notendop

De Garage ligt in de Paul Van Ostaijenlaan 22-24, 3001 Heverlee.

Hieronder lees je wat we precies aanbieden en wat we zoeken.

Psst. De ruimte al eens in het echt zien? Kom gerust langs! De Garage is toegankelijk op weekdagen van 10:00 tot 16:00. Vragen? Spring even binnen op kantoor of neem contact op met Els Nicolai.

  • De Garage aanbod
  • De Garage gezocht 1
Timing De Garage


Inspiratie!

Misschien staat er binnenkort geen stationCAR meer in De Garage, maar herbergt de ruimte daarentegen een DEELstation van buurt-tuinspullen?

Op de inspiratiefoto hieronder kan je doorklikken naar een aantal straffe plannen die elders werden gerealiseerd. Misschien brengt het jou op ideeën? Kom ze dan zeker pitchen op 8 maart!

Projectleiding

Vragen? Neem gerust contact op!

Els Nicolaï

Educatief medewerker Meer info