Oktober 2020 - mei 2021

Peper & Zout

Peper & Zout biedt de gelegenheid om samen met de spreker verder na te denken over het thema van de maandelijkse lunchlezing Tussen de soep en de feiten. Normaal komen we samen in de bibliotheek van Leuven, maar in tijden van corona gaat het concept helemaal online, tot bij jou thuis!

Headers projecten 10

Tussen de soep en de feiten?
Dat is je maandelijkse portie actualiteit.

In tijden van corona kunnen we niet samenkomen, daarom kiezen we voor een online video van de lezing. Een expert ter zake belicht het thema met feiten, visie en achtergronden. Hierbij gaan we dieper dan vluchtige, oppervlakkige headlines die vandaag de norm zijn in vele hedendaagse media.
De video kan je gratis bekijken de 3de dinsdag van de maand vanaf 12:15 op Youtube of Facebook.


Peper & Zout?
Dat wordt een pittige nabespreking!

Smaakt het thema van de maand naar meer? Neem dan deel aan de pittige nabespreking op de 3de vrijdag van de maand. Voor deze online activiteit moet je wel op voorhand (gratis) inschrijven.
De gespreksbegeleiding gebeurt door Marjolein Ools. Of de spreker zelf ook deelneemt, lees je op de inschrijfpagina van het nagesprek.

Kopie van formaat activiteiten nieuwe website 11

Adem je stress weg

Last van stress of hyperventileren?
Meer dan actueel in tijden van corona ...
Tijdens de seizoensafsluiter van 'Tussen de soep en de feiten' gaan we te rade bij biomedicus Katrien Geeraerts. Zij legt op een bevattelijke manier een heel doeltreffende ademhalingstechniek uit.

De Peper&Zout-workshop is volzet, maar de heldere video zet je op weg!

In samenwerking met