Markt met Afro-Belgische ondernemers

Markt Mkutano Day

[NL]

Zin in een dag vol inspiratie, ontmoeting en ontdekking? Kom dan zeker ook naar de markt met Afro-Belgische ondernemers die hun passie en talenten met jou willen delen. Mis deze unieke kans niet!

---

[ENG]

Fancy a day full of inspiration, meeting and discovery? Then be sure to come to the market with Afro-Belgian entrepreneurs who want to share their passion and talents with you. Don't miss this unique opportunity!

Dit zijn de Afro-Belgische ondernemers op Mkutano Day ✨

  • Tubimi Skin is een merk dat zich richt op de verzorging van de melaninerijke huid. Ze bieden natuurlijke, veganistische en dierproefvrije producten aan die de huid hydrateren, beschermen en herstellen. Ze hebben ook een blog waar ze tips en adviezen geven over huidverzorging en schoonheid.
  • LuxyCrown is een webshop gespecialiseerd in haaraccessoires voor vrouwen met krullend, kroes of afrohaar. Ze hebben niet alleen een ruime keuze aan scrunchies, haarbanden, clips en kammen, maar ook een collectie van handgemaakte sieraden die perfect matchen met de haaraccessoires.
  • Japade is een merk dat milieuvriendelijke verzorgingsproducten voor huid en haar aanbiedt. Voor hun producten gebruiken ze biologische en fairtrade ingrediënten uit Afrika. Sheaboter, kokosolie, zwarte zeep en arganolie zijn een greep uit hun aanbod.
  • Cargo Confetti is een inclusieve webshop die kleding, accessoires, boeken, speelgoed en meer verkoopt. Ze hebben een divers en kleurrijk assortiment dat de verschillende culturen, identiteiten en achtergronden van hun klanten weerspiegelt. Ze hebben ook een blog waar ze verhalen, interviews en tips delen over inclusie, diversiteit en empowerment.
  • Sefora Sam is een Afro-Belgische dichteres die haar gedichten schrijft in het Nederlands, Engels en Frans. Haar poëzie gaat over liefde, identiteit, cultuur, emancipatie en meer. Ze heeft ook een boek uitgebracht met haar gedichten, getiteld “Ik ben meer dan mijn huidskleur”.
  • En ook nog: Brown T Marketplace, Koma Malamu, Mazi's, The House of Lovangeau

ZO 17 DEC ⎪ 11:00 - 18:00 ⎪ Expo +2