Zero waste bloemenpluktuin

© Foto Fleur & Fly

Tuininspiratie in de praktijk

Start zondag 25 april 2021
14:00 - 16:00

1 Sessie

Prijs

Prijs: 8 euro
Alle tarieven

Waar Fleur & Fly
Terheydenlaan 7
3150 Haacht

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een bloemenpluktuin dat is ... puur natuur, zonder plastic errond, zonder pesticiden, pure ontspanning, een bron van diversiteit.

Onze gids is eigenares Isabelle van Fleur&Fly. Zij startte in 2018 als zero waste expert. En dat is voor haar een levensstijl die verder gaat dan dan enkel waken over wat er in je vuilnisbak terecht komt. Het gaat ook om hoe we omgaan met onze omgeving. Waarom de natuur niet als voorbeeld nemen? Fleur&Fly startte dit jaar daarom met een bloemenpluktuin. Isabelle vertelt je graag haar over haar inspiratie, haar ervaringen in de tuin en over wat zo’n stukje bloemenpracht je allemaal kan bieden.


Psst. Indien de tuin het toelaat, kan je op het einde van het bezoek een boeketje plukken voor thuis. Kostprijs en betaling ter plaatse bij Isabelle.

Be the change you want to see
Isabelle Claes, Begeleider

Praktisch

Plaats van afspraak: Terheydenlaan 7 in Wespelaar. Meebrenge: voorzie jezelf best van laarzen of stevige schoenen, een regenjas en warme kledij. Corona-afspraken: zie op www.avansa-oostbrabant.be

Sessies

 • zondag 25 april 2021
  14:00 - 16:00
  Fleur & Fly - Bloementuin

Locatie

Fleur & Fly Terheydenlaan 7
3150 Haacht Toon op kaart

Prijs

 • Prijs
  8 euro
 • Reductieprijs
  6 euro
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Isabelle Claes

Isabelle houdt van haar tuin en bloemen.

Ze bundelt haar passie voor zero waste, minder spullen en gezondere producten in haar organisatie Fleur&Fly. Sinds 2020 startte ze in Haacht met haar eigen bloemenpluktuin en creëerde ze zo een mooie plek voor workshops.

Meer over Isabelle Claes

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Voedselbosnetwerk Oost-Brabant