The basics: sanitair

© Creative Commons

Activiteit ism 't Deelateljee

Start do 21 september '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Prijs: € 12
Alle tarieven

Waar Overkophuis Tienen
Ooievaarstraat 28
3300 Tienen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Niets vervelender dan een lekkende kraan, het water van je toilet dat blijft lopen, een verstopte afvoer of losse silicone in je douche. Maar wist je dat het eigenlijk heel eenvoudig is om die technische mankementen zelf te repareren? Anja van Xooly deed heel wat ervaring op in de praktijk en specialiseerde zich in het op een eenvoudige manier uitleggen hoe je aan deze klussen begint.

Wat leer je?

 • sillicone spuiten
 • een lopend spoelsysteem van een (ophang)toilet verhelpen
 • herstel van kranen
 • onderhouden van de afvoer en sanitair

i.s.m. 't Deelateljee en Xooly


Avansa Halle-Vilvoorde, Avansa Oost-Brabant, Maakbaar Leuven en Repair&Share versterken Repair Café vrijwilligers uit hun regio met workshops en een trefmoment. Neem een kijkje op de volgende pagina voor het volledige aanbod.

Praktisch

Maak je deel uit van een Repair Café? Dan betaal je voor deze activiteit de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan en laat ons via opmerkingen weten bij welk Repair Café je actief bent.

Sessies

 • do 21 september '23
  19:00 - 22:00
  Overkophuis Tienen - Loods

Locatie(s)

Prijs

 • Prijs
  € 12
 • Reductieprijs
  € 9
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Of maak je deel uit van een Repair Café? Dan betaal je voor deze activiteit de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Anja Aerts

Al van kindsbeen af heeft Anja een passie voor techniek, en intussen herstelt ze vakkundig waar dat…
Meer over Anja Aerts

In samenwerking met