Me-time in de natuur

© Rechtenvrije foto

Start zondag 28 maart 2021
10:00 - 12:00

1 Sessie

Prijs

Prijs: 10 euro
Alle tarieven

Waar Natuuroase in Chartreu-ZEN-bos Holsbeek
Lindestraat 53
3220 Holsbeek

Meer info over de locatie

Begeleiding

Na een lange winter en een virus dat de wereld op zijn kop zet(te), klopt de lente zonder schroom op onze deur. Tijd om weer contact te maken met anderen en buiten te komen.

Samen bewegen en ontspannen, rustig ademen, het stil maken in verbinding met de natuur ... We wandelen door de recent geopende Natuuroase in het Chartreu-ZEN-bos met al onze zintuigen op scherp. Hoor, luister, kijk, ruik, voel. Dit is 'zijn' in het groen, een ochtend puur relaxen. Ga je mee voor een deugddoende me-time in de natuur?

Praktisch

OPGELET: deze activiteit gaat altijd door, ook als het regent. Plaats van afspraak: 10 minuten voor de start aan parking in de Lindestraat 53, aan het kruispunt met Meidries in Holsbeek. Meebrengen: matje of handdoek, flesje water. Corona afspraken zie www.avansa-oostbrabant.be

Sessies

 • zondag 28 maart 2021
  10:00 - 12:00
  Natuuroase in Chartreu-ZEN-bos Holsbeek - Parking Lindestraat 53 Holsbeek

Locatie

Natuuroase in Chartreu-ZEN-bos Holsbeek Lindestraat 53
3220 Holsbeek Toon op kaart

Prijs

 • Prijs
  10 euro
 • Reductieprijs
  7 euro
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

An Schellekens

An draagt als herboriste gezondheid hoog in het vaandel. Kruiden en wilde planten kennen geen geheimen voor haar en zij weet ze te gebruiken bij kwaaltjes of als lekkernij in de keuken. Haar expertise vind je op www.lavend-an.be

Meer over An Schellekens