Kopje Zwam

© Canva pro

Van koffiegruis tot Leuvense oesterzwammen

Start dinsdag 24 augustus 2021
10:00 - 13:00

1 sessie

Prijs

Prijs: 25 euro
Alle tarieven

Waar Kopje Zwam
p/a Maakleerplek Stapelhuisstraat 13-15
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Koffiegruis als voedingsbodem voor heerlijke Leuvense oesterzwammen en microgroenten? Bij Kopje Zwam gaat niets verloren. Een innovatief productieproces staat garant voor circulaire stadslandbouw op zijn best!

Na de verwelkoming met een kopje koffie, brengen we een bezoek aan de productieruimten waar de oesterzwammen en microgroenten geteeld worden. Daarna ga je zelf aan de slag tijdens een workshop. Als afsluiter is er een kleine degustatie ... recht van het koffiegruis-'veld'. Je keert huiswaarts met je eigen 'zwammer' (kweekemmer).

Praktisch

Inbegrepen: versnapering, drankje, kweekemmer.
Meebrengen: eventueel plastic handschoenen bij verwerking in kweekemmer. Deze emmer neem je mee naar huis en kan je hergebruiken.

Voor ieders veiligheid volgen we samen de corona-regels die op dat moment van kracht zijn. Check https://avansa-oostbrabant.be/praktisch

Sessies

 • dinsdag 24 augustus 2021
  10:00 - 13:00
  Kopje Zwam - Hoofdingang Maakleerplek

Locatie(s)

 • Kopje Zwam p/a Maakleerplek Stapelhuisstraat 13-15
  3000 Leuven Toon op kaart

Prijs

 • Prijs
  25 euro
 • Reductieprijs
  18 euro
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Kris Verheyden

Meer over Kris Verheyden

In samenwerking met