Fietsreparaties voor beginners

© Maakbaar Leuven

BIKE

Start za 16 oktober '21
13:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Prijs: € 12
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Tweebronnen
Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kleine reparaties aan je fiets? De mobiele fietsenmaker Joris leert je tijdens deze sessie enkele basisprincipes: zelf remmen vervangen en afregelen, lichten repareren, versnellingen nakijken en bijstellen, en natuurlijk banden plakken ...

Je mag je eigen fiets-met-probleempjes meebrengen om alles op uit te proberen. Na de sessie kan je hopelijk weer vlotjes rijden!

Praktisch

Meebrengen: je eigen fiets. Als je een reparatiekit in huis hebt mag je die zeker ook meebrengen. De begeleider voorziet zelf ook heel wat materiaal.

Ontdek nog meer fiets-activiteiten tijdens onze 3 BIKE-zaterdagen dit najaar op https://avansa-oostbrabant.be/bike.

Deze activiteit wordt volgens de geldende Corona veiligheidsmaatregelen georganiseerd. Informeer je via https://avansa-oostbrabant.be/praktisch

Sessies

 • za 16 oktober '21
  13:00 - 16:00
  Bibliotheek Tweebronnen - Binnenkoer - afdak

Locatie(s)

 • Bibliotheek Tweebronnen Rijschoolstraat 4
  3000 Leuven Toon op kaart

Prijs

 • Prijs
  € 12
 • Reductieprijs
  € 9
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Joris De Bolle

Ik ben mobiele fietsenmaker en kom op afspraak je fiets thuis of op je werk repareren. Ik probeer…
Meer over Joris De Bolle

In samenwerking met