Fietsreparaties - klaar voor de zomer

© Maakbaar Leuven

Activiteit ism 't Deelateljee

Start za 24 juni '23
10:00 - 13:00

1 sessie

Prijs

Prijs: € 12
Alle tarieven

Waar Kringloopwinkel Hageland
Walstraat 2
3300 Tienen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De lentezon komt er eindelijk uit en dat betekent maar één ding: de zomer komt eraan! Een van de leukste zomeractiviteiten is om met je haren in de wind op fietstocht te gaan – op voorwaarde dat je fiets in orde is natuurlijk.

De lente het uitgelezen moment om je fiets zomerklaar te maken met een grondig onderhoud en kleine reparaties. De mobiele fietsenmaker Joris leert je tijdens deze sessie enkele basisprincipes: zelf remmen vervangen en afregelen, lichten repareren, versnellingen nakijken en bijstellen, en natuurlijk banden plakken ... Je mag je eigen fiets-met-probleempjes meebrengen om alles op uit te proberen. Na de sessie kan je hopelijk weer vlotjes rijden!

Praktisch

Meebrengen: je eigen fiets. Als je een reparatiekit in huis hebt mag je die zeker ook meebrengen. De begeleider voorziet zelf ook heel wat materiaal.

Op het einde geeft een vrijwilliger jullie nog een korte rondleiding in 't Deelateljee waar je ook terecht kan om fiets-reparatiemateriaal te lenen.

Sessies

 • za 24 juni '23
  10:00 - 13:00
  Kringloopwinkel Hageland - Parking

Locatie(s)

Prijs

 • Prijs
  € 12
 • Reductieprijs
  € 9
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Joris De Bolle

Joris is mobiele fietsenmaker, hij komt op afspraak je fiets thuis of op je werk repareren in de…
Meer over Joris De Bolle

In samenwerking met