Dr. Repair: elektrische voedingen

© Creative commons License

Start vrijdag 02 april 2021
19:30 - 22:30

1 Sessie

Prijs

Prijs: 10 euro
Alle tarieven

Begeleiding

Geen stroom meer? Weggooien? Mooi niet. Repareren kan je leren. Boost je basiskennis elektriciteit. Dr. Repair, you've got the power!

Een elektrisch apparaat laat het afweten? Vaak is de elektrische voeding de boosdoener. In deze workshop leer je hoe je dat uitzoekt en het defect aanpakt. Na basisinfo rond herstellen, zoomen we in op de werking van elektrische voedingen: batterijen, transformatoren ... Heb je al een basiskennis van elektriciteit, dan ben je van harte welkom op deze sessie. Misschien krijg je de smaak te pakken om mee te herstellen in een Repair Café in de buurt?

Praktisch

Vanuit ons engagement in het netwerk Maakbaar Leuven creëren we leeromgevingen waarin mensen op een laagdrempelige manier leren herstellen. Je hebt best een basiskennis van elektriciteit. Deze activiteit wordt georganiseerd volgens de geldende corona-maatregelen: zie op www.avansa-oostbrabant.be

Sessies

 • vrijdag 02 april 2021
  19:30 - 22:30
  Avansa Oost-Brabant - Cursus & Vergaderlokaal "Het Sienjaal"

Prijs

 • Prijs
  10 euro
 • Reductieprijs
  7 euro
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Tom Van Breussegem

Tom is een duurzame doener en kent alle kneepjes van het repairen. Hij zal er alles aan doen om een defect toestel terug aan de praat te krijgen. De kans hem tegen te komen in een Repair Café in en rondom Leuven is dan ook groot. Met de organisatie Maakbaar Leuven zet hij zich in om de lokale circulaire economie een duwtje in de rug te geven.

Meer over Tom Van Breussegem

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Maakbaar Leuven 2020