Dr Repair: audio herstellen

© Creative Commons License

Start donderdag 20 mei 2021
19:30 - 21:30

1 Sessie

Prijs

Prijs: 10 euro
Alle tarieven

Begeleiding

Geen klank meer? Weggooien? Mooi niet! Repareren kan je leren. Boost je basiskennis elektriciteit. Dr. Repair, you've got the music in you!

In deze sessie krijg je uitleg over hoe audio-apparatuur in elkaar zit en werkt. We bekijken veelvoorkomende problemen in een praktische demo. Heb je al een basiskennis van elektriciteit, dan ben je van harte welkom op deze avond. Misschien krijg je de smaak te pakken om na corona mee te herstellen? Via het online platform Repair Connects of in een Repair Café in de buurt?

Praktisch

Heb je een defect toestel dat vrij makkelijk te repairen is, breng het dan mee (voorzie zelf het wisselstuk). Heb je daar vragen over, stuur die dan door naar info@avansa-oostbrabant.be en wij bezorgen ze op voorhand aan de begeleider. Meer ingewikkelde reparaties kunnen in deze sessie niet uitgevoerd worden. Daarvoor verwijzen we je graag door naar een Repair Café. Vanuit ons engagement in het netwerk Maakbaar Leuven creëren we leeromgevingen waarin om mensen op een laagdrempelige manier leren herstellen. Corona-afspraken: Zie op www.avansa-oostbrabant.be

Sessies

 • donderdag 20 mei 2021
  19:30 - 21:30
  Avansa Oost-Brabant - Cursus & Vergaderlokaal "Het Sienjaal"

Prijs

 • Prijs
  10 euro
 • Reductieprijs
  7 euro
  Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Begeleiding

Olivier Selleslag

Olivier is een lokale repair held. Toestellen herstellen en anderen hierin wegwijs maken is zijn ultieme uitdaging. Olivier stond mee aan de wieg van het online plaform repairconnects. Deze app met concrete tools, zodat herstellers makkelijk info kunnen opzoeken en delen, mag je zeker niet missen anno 2021.

Meer over Olivier Selleslag

In samenwerking met